KOM IN!:D

YES!! jag kom in på mediagymnasiet! är så jäkla glad för det!:D
hmm, har shoppat idag och josse var med:) de va lite kul.
på vägen hem så var bussen så varm att jag nästan svimma:O bokstavligen!
har även badat idag, men de är väl en självklar grej nu när de är så varmt:O
skriver inte så mkt nu på sommaren men försöker när jag har dator:)

pussy

LÄNGE SEN!!

okej, en vecka och två dagar:O rekordtid för mig!:O och nu sitter en snubbe och frågar efter cam elr. bilder-.-
blir så trött på sånt. men men, jag säger bara nej^^
asså, jaa jag har då varit i rättvik över midsommar med lisa och maggie:D det var skoj!
fast de gick inte så bra att tälta, vi tälta en natt då de regna hela natten och sen så läckte de in-.-
så nätterna fram till måndag då jag åkte hem så sov vi inne^^ men de gick ju okcså bra:)
sen har jag varit i jönköping och på liseberg, kom hem idag faktikst:D de var riktigt kul på liseberg, åkte massor men var helt slut sen efter nio tim där:O från öppning till stängning alltså mellan ett på dan till tio på kvällen:O
sedan på fredagen så var jag ute med margaretha, min farfars fru och fick då shoppa min present:D weei, fick jättefina kläder!:O
och idag har jag varit på visingsö och nej det är inte felstavat, det stavas så, och så klart blev de en vända in i gränna och shoppa polkagrisar:D 
nu sitter jag här och är typ aptrött:O ska sova ut imorgon:O
nåja,  godnatt Puss 

snabbt inlägg

okej, nu är de sent och de får bli ett kort inlägg.
idag har jag städat och packat och sitter nu hemma hos maggie:)<3
lisa och maggie håller nu på att bädda för att vi ska sova. imorn åker vi till dalarna, får se om jag skriver på ett tag nu för sen kmr jag hem på måndag och på tisdagen så åker jag till jönköping:)
annars skriver jag nog inte förrän vecka 27:O shit, de blir lång tid men så är de på sommaren när man är ute och reser:)

nu ska jag sova!

Godnatt

förra veckan

nu har jag äntligen orken att skriva om förra veckan lite mer. de började med balen på måndagskvällen och snacka om att de va fart, elr. ja, inte så mkt fart på de hela men en del:P lärare dansande på stolar, elever dansande på stolar. hmm, ja de var då roligt^^
den kvällen kmr bli ett minne för livet:P
på tisdagen så var de klassresa till gotland. båten gick elva. på båten var de lugnt och somna väl en stund. på gotland var de fint väder när vi kom på tisdags eftermiddagen då vi var tvungna att gå två kilometer med all vår tunga packning. skitjobbigt!
nåja, sen hela resan tyckte jag att den var lite dåligt planerad, hade behövt en kvinnlig lärare med och inte bara manliga.
vi hade i alla fall Anna och Inga:) som var btw Maggies mamma och Martins mamma.
på tisdagen så hyrde vi cyklar och på kvällen cykla ett gäng ner till en hyrbutik för att hyra film då jag hyrde fem filmer.
på onsdagen var de inte särskilt bra väder så då gick vi på förmiddagen på museum i visby men på eftermiddagen så klarnade det upp och vi hade då fri tid till att göra vad vi ville. jag, Maggie och Jennifer satte oss vid glassbaren i hamnen och tog varsin glass, sedan så cyklade vi till en damm i närheten och satte oss i solen. vi mötte sedan upp Anna vid glassbaren då hon ville också ta en glass:)
på torsdagen cyklade vi hela vägen till lummelundagrottorna, vilket var 24 km fram och tillbaka:O snacka om att jag var slut! jag gick aldrig in för att jag var så trött asså. somnade ute i solen faktiskt:O

sen var de hem till vandrarhemmet som vi bodde på som hette rävhagen. ja, asså nätterna var ganska sömnlösa(a) höhö. typ satt uppe och pratade:P

på torsdagen så var de hem med båten igen och snacka om att jag var trött:O somna dåra:P var väl hemma vid halv elva elr. nåt den kvällen. på fredagen skulle man upp till skolavslutningen-.- skittrött var jag också. men men , man gick ju ut nian!!:D:D weeeii!!
nu har de gått ett tag sen fredagen och förra veckan och jag håller fortfarande på att vila upp mig, sover runt elva tolv tim under nätterna nu:O brukar sova typ nio tim:O
på torsdag så ska jag till Dalarna med Maggie och Lisa!!:D:D snacka om att vi kmr ha kul där uppe!:D Jag åker hem på måndagen för på tisdagen så åker jag med pappa och co till jönköping för att därifrån åka till liseberg:D ska typ gå på liseberg i TVÅ dagar! Helt sjukt roligt:D
nåja, de var allt, imorn åker jag till maggie för att sova över till torsdagen:)


Pussy'


fel

asså, var så himla trött i fredags så jag är ledsen för de inlägget. my bad.
har sovit tolv tim de två senaste dygnen så a, jag var nog trött efter denna vecka.
nu är jag på bättre humör och jag längtar till midsommar då jag ska till dalarna med Lisa och Maggie!!!!!:D:D:D:D
snacka om kul vi kommer att ha! höhö:P
sen ska jag till liseberg efter midsommar med familj^^ de ska bli skitkul och vi ska till kolmården också, tror de stavas så men inte säkerX) jaa, vfr inte fortsätta rabbla upp hela mitt sommarshema dåra, jag ska kanske en vända ner till skåne till josses landställe:D hoppas de går att ordna och sen så ska jag till finland som vanligt och de är alltid lika kul^^
kanske tar en sväng ut till lisas landställe, man vet aldrig:D juste, sen ska de målas också invändigt och de ska flyttas in till mitt nya rum:D jag kommer en en gång ha en inflyttningsfest:D weeei!
ska väl bara slappa också i sommar något:D bara vara liksom och njuta av sommaren, om de nu blir något bra väder.
nu är de bara regn men de såg ut att bli bättre på tisdag, till och med sol kanske:D weeei!
de är väl typ min sommar, hoppas på att få träffa beatrice också i sommar:O måste göra de för det är snart ett år sen:S saknar henne!

orkar inte

okej, nu har veckan gått och det har varit bal och klassresa. allt har varit till större delen lyckat. jag har haft kul i alla fall.
och idag gick jag ut nian, känns konstigt, roligt och sorligt på samma gång. vet inte riktigt vad jag känner.

just nu känns de som om jag inte orkar med något alls. är trött och ledsen bara, vet inte vad jag ska göra över huvud taget. vet inte vad jag vill. jag behöver vara för mig själv nu för ett tag för att samla mig. jag tror inte jag klarar av att vara med kompisar just nu, men samtidigt så vill jag det men ändå inte. det är bara jag som fattar detta.
jag ärligt talat inte riktigt vfr jag gråter, elr. jo på sättovis men de kan jag inte säga. kan också vara för att jag är så trött.
är så trött på att vara såhär, är så trött på att folk ska behöva vara ledsna och deppiga, de känns så jävla piss.
vill bara att allt ska vara bra och att ingen är ledsen för en gångs skull.
nu får de vara nog, jag kan inte längre finnas där hela tiden, jag måste få känna att jag är glad och lycklig.
jag har försökt, verkligen, men det går inte längre för jag mår bara själv dåligt.

16 IDAG!:D

ja då var de min födelsedag dåra:) den har bara börjat och jag har fått pengar om smycken:D
får se vad jag får av pappa sen. har typ varit lite smått sjuk de senaste dagarna så jag har varit borta från skolan och så.
har typ inte ätit ordentligt på typ tre dagar:P men nu är jag påväg att äta lite mer igen^^
hoppas att min dag blir bra!:D

Pussy'

skrev inte igår

igår så orkade jag inte skriva, jag var hemma från skolan för att jag hade en och har fortfarande huvudvärk så jag höll på att svimma av smärtan. det är spränghuvudvärk och jag har nu haft det i tre dagar, funderar på att uppsöka läkare om de inte ger med sig snart. måste typ äta extra starka värktabletter för att jag ska slippa smärtan, om jag inte tar dom så får jag ett helvete. jag har även ont i övre delen av ryggraden, jag undrar om de har något att göra med min huvudvärk, det kan ju de. hoppas på att den försvinner snart, annars blir det läkare typ på måndag elr. nåt.

orkar inte

orkar inte skriva om finland, har haft ont i huvudet hela dagen och den ger inte med sig-.-
asså vi gör fan ingenting i skolan nu, har inte arbetat alls i skolan de två senaste dagarna, har typ inte haft något att göra.
fattar inte vfr jag går i skolan när jag ändå inte har något att göra.
är typ klar med allt förutom no men annars är de klart!:D fick veta idag att jag får MVG i musik!!:D:D
trodde jag skulle få VG men nej, jag var tydligen bättre än sååå:D:D blev så himla glad:D

hmm, ett problem jag känner att jag har är att jag inte har någon kille. vet inte vfr men jag är typ beroende av att ha en kille, men de är också de att jag är rädd för att bli sårad igen. senaste gången jag tog chansen att låta mig själv bli kär så blev jag sårad, igen. vet inte om jag kan lita på en kille igen, att jag inte blir sårad igen.

// sandra


tillbaka:D

nu är jag tillbaka från finland! dom i finland har redan slutat skolan. den slutade i fredags.
sitter nu i skolan och typ smälter bort för det är så varmt:O och imorn ska de regna-.-
japp, resten av veckan blir kall och tråkig-.- hoppas på fint väder på gotland nästa vecka så vi kan var ute.
de är typ trettio plus här i klassrummet:O snacka om varmt, och typ fyrtio i korridoren, typ.
jag skriver mer senare om hur de var i finland och så!

Pussy'

p.s
det blev lite fel skrivet där i förra inlägget om alkohol(a) mina vänner fattar vad jag menar(a)

RSS 2.0