många inlägg:O

ja, då har då alla gäster gått hem och det är lugnt igen:)
är alldeles utmattad och trött så ska nog sova snart. måste bara bädda.
asså de var helt okej men de var då så mkt människor:O 
jag vet inte vad jag ska skriva mer, är för trött.

godnatt'

höhö

hmm, ja nu är jag på stidentfesten, jag är lite smått full(a) ehm, kanske inte så bra men de märks inte så mkt, går bara lite hit och dit(a)
höhö, full på sin kusins student är inte världens bästa:P
nåja, skrvier mer imorn. kanske stavar lite roligt nu;)

från dag till dag

saker och ting kan ändras snabbt. tänk inte att du kan göra de imorgon eller nästa vecka, utan gör de nu innan de försvinner. våga ta risker lev ditt liv, man vet aldrig när livet tar slut. men lev ditt liv med förnuft och slösa inte bort de på alkohol, cigg och droger. livet är för skört att slösa bort, men du ska komma ihåg att alltid leva upp till dina drömmar och tänja på livets gränser, bara du inte ångrar det. du ska alltid testa något nytt, se om de passar dig, om inte så låt bli de sen men då vet du att du inte gillade det. jag tänker att lev ditt liv som om de vore din sista dag, för de kan det vara.
saker och ting kan ske från dag till dag, du kan ena dagen ha ett så underbart liv med pojkvän/flickvän och alla vänner vid din sida, men att de sedan kan ändras till nästa dag då pojkvännen/flickvännen kanske gjort slut och du har gjort något dumt så dina vänner försvinner. tänk alltid på vad du säger och hur du ses ochh uppfattas för annars kan de hända att saker och ting försvinner som man högt älskar. tänk på att aldrig ta en person förgivet eller huvudtaget ta något förgivet för att den personen i fråga kan lika gärna dö. 
jag har haft mina erfarenheter och tragedier i livet men att jag har kunnat lära mig av dom hade jag aldrig trott. du lär dig nog alltid av dina misstag, det är ett som är säkert. 

/ Sandra   

lördag mitt på dagen

nå nu är de då varmt:O 22 plus i skuggan så de är nog runt 25-30 i solen:D helt underbart^^
asså man borde bada men jag orkar inte gå ner till sjön som ligger inte alls långt härifrån. slö som jag är(a)
ska antagligen om någon timme börja göra mig i ordning:D
de kmr att ta tid för att jag ska nog locka håret lite:O får se hur de går, annars blir de något annat:D
jag har legat och solat i säkert två timmar renn så man börjar nog få lite mera färg:)(a)

Pussy'

lördag morgon

nu sitter jag här vid datorn och har de känns som om jag har all tid i världen just nu:O nej men saken är den att vi ska åka vid halv fyra typ, finsk tid så de blir i sverige halv tre.
jag ska i och för sig locka mitt hår lite så de kmr ju ta tid men de är nog inte förän vid tolv ett tiden som jag behöver börja fixa i ordning mig.
hmm, ska nog lägga mig och sola lite ute för de är så underbart väder, strålande sol och inga moln. jag låg renn igår och sola ett par timmar och de var riktigt skönt och varmt(H) hoppas på att bli ännu brunare än vad man redan är, sådär rikigt gyllenbrun(a) fast de är jag renn. och nu märkte jag att jag skriver på finlandsvenska:O höhö(a)
nåjaa, får se när jag kan skriva igen då, kanske imorn.

Pussy'

nu var de ett tag sen

det har nu gått tre dagar, igen.
asså jag har haft fullt upp med att fixa i ordning för finland och göra skolarbeten.
ja, jag är nu i finland och det blir studentfest imorn:D ska bli lite kul faktiskt^^
hittade tillslut en klänning i onsdags efter två tim i nacka forum, alltså till studentfesten och den ska även vara till skolavslutningen.
efterrättsdags!
så, nu har jag ätit pannacotta med jordgubbar^^ mkt gott:D
nå, jag kmr antagligen ta efter med finlandsvenskan och jag kan säga att jag redan nu pratar lite med brytning(a)
höhö, tycker de är lite roligt^^
klänningen jag kmr ha på studenten kmr jag att ladda upp bild på när jag kmr hem från finland så att ni får se hur söt den är:)
jag blev typ totalt kär i den när jag såg den(a)
nå , jag får se om jag skriver imorn, i så fall innan jag åker till festen för de lär bli sent sen på kvällen:P

Pussy'


tisdag morgon

nu sitter jag i skolan och ska egentligen skriva om barrskogsklimat men jag orkar inte. vaknade en kvart innan man skulle gå, vill säga vid sju. så de blev till att rusa upp och slänga på sig kläder och upp med håret i en knut.
snabbt, snabbt på med  lite smink och sedan ner till bussen. frukosten blev handlad i slussen.

jag tänkte berätta om gårdens kväll. då jag prata med pappa.
det började med att Mia skämtade bara om mitt humör lite och då blev det utlösaren för allt som hänt de två senste veckorna. asså har lite svårt att skriva om de här. känns skitjobbigt.
jag pratade med pappa i typ tre kvart elr. nåt om allt mellan himmel och jord. det som jag kommer ihåg mest är att när han sa att han älskar mig. det har han inte sagt på flera år.
innan vi pratade så satt jag och grät i minst en halv timme. det vart så jobbigt att jag fick ångest och kunde inte andas till slut, men jag lugnade ner mig efter tag. allt känns så mkt skönare nu, jag vet att dom gillar mig nu och så. men jag har fortfarande en jobbig känsla inom mig. de känns som om jag bara vill gråta, men jag kan inte sitta och gråta i skolan känns de som. det är bara jobbigt för jag vet inte vfr jag skulle gråta. det är nog för att jag skulle behöva få ut allt på något sätt.
jag orkar inte göra något arbete idag över huvudtaget. det känns bara jobbigt.
men jag måste jobba på no:n idag för det är nationella i labb idag, fast jag inte kommer förstå något alls, utan bara sitta där som ett enda frågetecken.
måste gå nu.

måndag-.-

haha! idag blir de bara ett blogginläggXD jämfört med igår då jag skrev hela sju inlägg:O jag chockade till och med mig själv:P
höhö, i alla fall. idag har dagen varit helt underbar, med tanke på vädret men annars med lektioner har de varit skittråkigt-.- men de är de alltid. asså så underbart varmt de har varit idag, har suttit ute mest hela dagen och på varenda rast jag jag varit ute. imorn ska de bli ännu mer bra väder:D jippi! älskar att ha de såhär, går utan leggings och grejor:D och snacka om att man fick kommentarer på sitt ass och sina ben:O typ narre hon håller då alltid på och kommenterar sånt, hon ba vilka saftiga med du har sandra. fredrik han han ba hur kan du gå barfota? jag ba jag har sommarfötter. sen kom kommentaren om att vfr jag har sommarfötter och de var för att jag är bonde och bor på landet!:O från fredrik dåra-.- jag jaga honom en bra bit och fick tag på honom tillslut:D haha, ska ha klackskor någon dag här snart så ska han allt få:P
sen berätta jag att jag ska bada toppless på gotland och snacka om att fredrik blev lyckligXD min kommentar på de var bara att har du aldrig sett bröst elr?:P höhö. han ba jora men sandra, du skäms inte för din kropp va? jag ba nej, vad har jag att skämmas för? okej, jag har lite hull på magen och sidorna men de får va, jag tränar bort de ändå:)
jag ser ut som jag ser ut.^^

nu ska jag om en halvtimme iväg och träna, trots huvudvärk-.- får se hur de går.



Lisa<3

Lisa, min underbara lisa, hur skulle jag kunna klara mig utan dig. alla underbara minnen med dig, alla skratt. det är många och jag har tappat räkningen. du är helt underbar och wonderful, visste inte riktigt hur jag skulle uttrycka mig:)
vi har alltid kul ihop, oavsett vad:)
jag kan inte fatta att tre år har gått, det känns som om vi har känt varandra i en evighet, hela livet liksom:) jag kan prata om allt med dig och du lyssnar:) du försöker alltid muntra upp mig när jag är nere:) och det behöver jag.
även om vi har haft våra tvister så har vi hela tiden förblivit vänner och det är jag så djupt tacksam för. att du har förlåtit mig för de dumma saker jag har gjort, jag kan inte fatta det. jag trodde då att jag hade förlorat dig för alltid och att jag skulle vara tvungen att klara mig utan dig:O TACK! tack för att du har stannat kvar och varit min vän i vått och tort.
det betyder så otroligt mkt för mig, speciellt med tanke på vad som har hänt de senaste två åren i mitt liv, jag trodde jag skulle ta livet av mig men du var en av de tre andledningarna till att jag fortsatte leva och du är en av de tre anledningarna till att jag står här idag, livs levande.<3
det har varit ett bar tre turbulenta år kan man verkligen säga, med killar, med kompisar som fallit bort men även bra och roliga minnen som man aldrig glömmer:) det är helt otroligt att vi står här idag som två bästa vänner:)<3
du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta<3
du är ett av de tre ljusen i mitt mörker som lyser upp vägen som jag går på, inga tvivel om de<3

du och jag ska för alltid vara bästa vänner, vad som än händer, vi är ämnade att vara det<3

Lisa Kindblom och Sandra Blomqvist ska för alltid vara tillsammans genom allt tills döden skiljer oss åt<3

Lisa Kindblom jag älskar dig och du kmr alltid ha en plats i mitt hjärta<3


Maggie<3

jag har nu tappat räkningen på hur många gånger jag har skrivit om dig här på bloggen:) men saken är den att jag aldrig tröttnar för det är varje gång lika kul att skriva om hur fantastisk, underbar, vacker, ja jag kan fortsätta men de blir nog så att de aldrig tar slut för du är en sån person som man kan säga alla bra ord om och det finns många bra ord:)
du har alltid varit en av dom personena som har ställt upp för mig och pratat med mig när jag har gråtit och sagt att allt blir bra och att det är bra att gråta ut ibland:) du är helt underbar och ger alltid bra råd om jag frågar om någonting:)
Du är en av mina tre ingridienser till ett lyckat liv:) för du ger mig livsglädje och hopp.du är ett av de tre ljusen i mörkret som lyser upp vägen för mig:)
jag vet inte hur jag ska beskriva hur mycket du har betytt för mig och fortfarande gör! du är en av tre anledningar till att jag har fortsatt leva, du är en av tre anledningar till att jag står här idag, levande:)
jag älskar dig och de kommer jag alltid att göra, oavsett vad som händer så har du alltid en plats i mitt hjärta och det menar jag:)<3
forever mine
forever thine
forever ours
av bethoven
du är verkligen ett under, en levande ängel, kan inte fatta att jag få ha dig som vän, jag är då lyckligt lottad.
vet inte hur jag ska beskriva det.

Magdalena Green och Sandra Blomqvist går för evigt på samma väg och vi hjälper varandra upp om den ena faller<3

Magdalena Green jag älskar dig och du kommer för evigt ha en plats i mitt hjärta<3



Josefine<3

Josefine, du betyder mer än vad ord kan förklara. du har hjälpt mig så otroligt mkt, genom allt har du varit en av mina levande änglar. det som jag gjorde, gud jag trodde du skulle bli arg, tänk vad de var dumt av mig att tänka så, du är mycket smartare än så, du förlåter och det är jag tacksam för. du tröstar mig när jag behöver dig. jag kommer aldrig glömma minnena med dig och de kmr bli fler:) jag vet att du har haft de skit och att de är inget som bara försvinner men jag finns här för dig Josefine, för alltid<3
jag kan inte fatta att vi känt varann i tre år, tänk vad tiden går snabbt:) men det har varit tre underbara år med dig:) alla skratt och all gråt. nu när jag sitter här och tänker så är du nog en av dom personer som har gjort så att jag har stannat kvar på jorden, du har alltid uppmuntrat mig och varit där. du, maggie och lisa är mina tre ingridienser till ett lyckat liv. du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta och jag menar detta av hela mitt hjärta, inga tvivel om det.
tänk en grå och deppig dag,
går till skolan och möter dig
då blir dagen färgglad och sorgen släpper:)
tänk vad du har gjort för att få mig på humör:)
"du behöver choklad" säger du och så köper du bara de:O:)
helt underbart.
jag skulle kunna sitta här i timmar och skriva om hur underbar du är men då skulle jag nog inte komma till skolan i tid:)
Josefine Persson och Sandra Blomqvist hand i hand livet ut<3
Josefine Persson jag älskar dig<3

haha! femte inlägget bara idag:O

ja, jag kommer hela tiden på nya saker att skriva om, det är lite underligt för vissa dagar skriver jag knappt något för att jag inte kommer på något att skriva om, andra dagar, som idag, skriver jag massor:O
nåja, jag skriver när jag känner för de:)
nu så måste jag bara skriva om att jag har känt att jag har mått illa på morgonarna och kvällarna de senaste dagarna:S asså jag vet inte vfr, men jag hoppas verkligen att jag inte är gravid:O
inget jag vill bli i nuläget.
nåja, ska ändå göra graviditetstest nästa vecka så då får man väl se, men jag tror inte de är något, hoppas i alla fall på de.
nu när jag tänker efter så har jag mått illa efter varje gång jag har ätit.

Finland på torsdag ffs!

ja, på torsdag då drar jag till finland och jag kmr inte hem förrän på måndag morgon:D
ska åka dit för att min kusin tar studenten, så på lördagen blir de studentfest!:D
då träffar man hela tjocka släkten, plus antagligen kompisar till min kusin^^
de blir nog roligt!^^ fast måste först köpa något att ha på mig, för jag har ingen klänning som passar:O
då köper jag nog en klänning som jag kan ha till skolavslutningen också, så blir de en mindre kostnad:)
tror jag måste jobba ihop lite pengar för att ha råd med alla grejor som jag behöver:O
äsch, de löser sig, det gör de alltid, ingenting är omöjligt:D
så finland blir de på torsdag!:D so long fuckeeeeeers:D

kärlek

kärlek.
något så skört,
något så vackert,
något som är otroligt att kunna känna.
tänk att något så vackert kan såra en så hårt.
vänskapen är den starkaste av alla.
förhållande, pojkvän/flickvän
den kärleken tycks alltid såra mitt hjärta
jag ser på mina vänner och jag blir avundsjuk.
saknar den känslan då man älskar någon och man blir älskad tillbaka.
det är något som är otroligt att kunna ha det så, man är lyckligt lottad.
det är något som är så dyrbart och ömt att de får man inte behandla hur som helst.
folk förstår inte hur ömtåligt det är, dom förstår inte innebörden av orden "jag älskar dig".
orden har blivit något falskt för mig, i alla fall om en kille säger det.
jag vet inte om jag kan lita på att det stämmer.
du sa de säkert till tjejen före mig och innan henne också.
du kmr troligen säga de till nästa tjej och tjejen efter det.
du säger att du aldrig ska lämna mig men vi båda vet sanningen, det kmr ske.
du sa så till tjejen innan mig och tjejen innan dess.
du kmr säga det till tjejen efter mig och tjejen efter det.
säg aldrig att du älskar mig om du inte verkligen gör det.
säg inte att du aldrig kmr lämna mig om du verkligen inte kmr göra det.
hellre sårad av sanningen än att leva lycklig i en lögn.

glömde en sak

igår skulle jag ha  skrivit också tack maggie för tipset:) glömde de:O
idag har jag ännu en dag inte gjort något, fast dagen är i och för sig inte slut men de lär väl inte hända något heller, håller just nu på att baka, igen, en kladdkaka, igen, hoppas den blir lika oslagbar som min förra:D för den förra var helt underbar och ingen kunde slå den(a) ja, den tog ju då snabbt slut eftersom den var så god:P
hmm,annars har jag inte gjort så mkt, har repat lite på min sång...
visst ja! jag är nu nästan klar med min so uppsats:D och jag började idag:O känns bra faktiskt men jag behöver hjälp med en uppgift i arbetet så den blir nog inte klar förrän imorn i skolan:) men de är lugnt, den ska vara inne på tisdag^^
juste! idag är de exakt två veckor kvar tills jag, sandra maria cecilia blomqvist, blir hela 16 år!:D WOHOO! då ska jag vara med mina kompisar:D weeei!

skriver mer imorn!
Pussy'

saknar

nu har jag varit utan mina underbara kompisar i tre dagar:O asså gud vad jag saknar dom och jag börjar få abstinesbesvär för att jag inte kan umgås med dom:O längtar på sättovis till måndagen för att jag får träffa mina kompisar men ändå inte för de är skola-.-
idag har jag bara varit hemma och tagit de lugnt och jag har tagit ett helt underbart bad:) de va riktigt skönt att bara ligga och slappna av. sen har jag testat lite olika frisyrer och sminkningar med tanke på balen men har inte kommit på något. men de ordnar sig, mina kompisar kanske kan ge några tips och idéer:D jag ska ju trots allt göra mig i ordning hemma hos maggie så hon hjälper mig nog:) börjar bli lite smått pirrit in för balen och skolavslutningen och så. jag är konfransier på balen så jag har mycket att stå i och fixa, ska bland annat göra shemat för balkvällen och de kan jag säga att de blir en utmaning:S men de blir nog roligt:D och så ska man hålla tal på balen också, som om de inte vore nog:S hoppas jag kan få ihop ett bra tal så att alla lyssnar och tycker de är okej.
på själva skolavslutningen ska jag stå in för hela skolan och alla föräldrar och sjunga solo:S något nervös in för det och nu kom jag på att jag inte har övat på länge:O måste nog öva lite:)
hmm, de har väl inte hänt så mkt annat vad jag vet, måste handla kläder i veckan till studentfesten som jag ska på nästa helg. okej, de var nog verkligen inget intressant.
bloggar imorn


Pussy'


Balklänning, ångest!

asså idag var jag i två tim och kolla på balklänningar och visst jag hittade en massa snygga klänningar, för många:O nu vet jag inte vilken jag ska köpa!:O shiiiit!
hoppas på att få åka med josse och hennes mamma och shoppa för då kan dom säga sina åsikter, vilket nog kmr att hjälpa:) men jag säger bara att klänningarna jag hitta dom var riktigt snygga! och till ett humant pris för sådana fina klänningar, mellan 500-800 kr låg klänningarna på:) vilket var bra:) jag tror jag måste själv betala för accesoarer men min pappa betalar för klänningen:D ska nog ha en kuvertväska, funderar på en guldig, beror på färgen på klänningen och skor de behöver jag inte köpa, har redan ett par vita, guldiga och svarta par skor att välja på!:D smycken kanske behöver shoppas men de beror också på klänningens form och färg. haha, allt hänger på klänningen, men jag tycker det är lättare att jobba utifrån huvudplagget med accesoarer och skor:)
de jag har tittat på har varit främst svartvita klänningar men också lite färger:) eller också helsvarta elr. helvita.
jag hittade två jättesöta vita klänningar på sisters, dom hade inte jättemkt att välja på men de var två klänningar som var helt underbara:) där emot på MQ så var de flera snygga klänningar att välja på:) men dom affärer som jag anser hade snyggaste klänningarna var Zara och sisters elr. också MQ:P jag kan verkligen inte bestämma mig-.-
sen ska man hitta en klänning till skolavslutningen också, men den lär jag inte få betald så den får jag själv betala för. måste nog jobba ihop lite pengar i så fall, för annars räcker inte pengarna.
jaa, de är då svårt att vara fattig ungdom:P höhö, fast de är ju inge större problem, jag har ju kläder, de är bara ett problem just i nu läget då jag ska handla till skolavslutningen-.-
sen måste jag köpa en till bikini för just nu har jag bara en passande bikini och de håller inte för en hel sommar:O

måste köpa de innan vi åker på klassresa till gotland:)
jösses vad man har skrivit idag och bara om klädbekymmer:O inte likt mig, men men:)
laddar upp bild på mig när jag har hittat rätt klänning:D

Pussy'


lite dikter

mina ögon kan tindra
mina läppar kan le
men sorgen i hjärtat
kan ingen se

föralltid min
föralltid din
föralltid vi

varför röka när man kan supa?



En liten flicka i världen ensam står,

hennes hjärta är fullt av blödande sår.

Ångesten i bröstet tynger henne hårt,

hon vill vara lycklig, varför är det så svårt?

Hennes kinder är våta av salta tårar,

hon vet hur mycket hårda ord sårar.

Hon var en gång ett barn som ofta log,

nu är det många år sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat allt som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet blott är ett spel,

varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?

Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,

om det bara fanns någon som henne förstod!

Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,

ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen lättsam lek,

det är blott fyllt av ångest o svek.

Kanske går det så att flickan tar sitt liv någon dag,

det sorgligaste är, att flickan det är jag

När livet kändes som mörkast,

då ingen tycktes förstå,

när jag ej ville leva mer,

bara lämna allting och gå.

Då fanns du där för mig,

sträckte ut en hjälpande hand,

tröstade mig när jag grät,

lät mig gråta ut i din famn.

Jag tror ej att du förstår,

hur mycket du betytt för mig,

jag skulle ej leva idag,

om det inte vore för dig.

Du väckte min själ till liv,

den hade varit död i många år,

du fick mig att skratta igen,

jag hoppas att denna lycka består.

Du gav mig hopp på nytt,

du satte mitt hjärta i brand,

tillsammans ska vi vandra,

genom livet hand i hand.

denna dikt vill jag ägna åt alla mina underbara kompisar
för att dom har ställt upp genom allt
och har förlåtit mig för de saker jag har gjort
tack för att ni finns
ni är underbara<3


allt känns bara skit

vfr händer allt mig? jag orkar inte mer. vill inte ha de så här och alla mina kompisar försvinner nu och jag får inte träffa dom förrän på måndag.
jag känner att jag inte orkar med någonting alls! vill bara ligga och sova.
de som är gjort är gjort och de kan jag inte ändra men jag kan fortfarande ångra det.
jag pratade med adde idag och de gick, hmm, vet inte riktigt, han var inte direkt på att lyssna kändes de som. verkade bara som om han ville undvika det hela.
jag mår verkligen skit nu och jag vet inte om jag kmr att klara mig igenom helgen, de känns inte som de.
har ingen jag kan träffa och prata med. alla ska åka bort.
vill bara gråta men kan inte.

så jävla sur.

de gick ju just bra att snacka med adde. elr inte. jag sa att vi skulle snacka han sa okej, ska bara hämta moppen. jag ba okej. sen så visade de sig att han drog! asså blev så jävla lack och är fortfarande de. han svarar inte på mina sms elr. mina samtal! asså är så trött på honom.
vafan jag har sagt nu i två dar att vi måste prata men han sticker alltid ifrån de. så jäävla lack på honom!!
asså kmr dampa sönder på honom imorn! känns de som i alla fall i nu läget, men nu är jag bara så jävla lack, kanske har lugnat ner mig tills imorn, om inte, ja då vet jag inte.

nåja, de som har varit roligt idag är att jag har badat för första gången i år:D toppless och grejor också:P
med maggie!:D och efter orgenteringen, som jag helst inte vill prata om-.- ni som känner mig vet vfr.
så åkte jag hem till maggie och spelade wii medans hon gjorde en bild:D
sen så blåste vi såpbubblor också:D massa bubblor! mina bubblor!:D HAHA!
de var typ dagen, upp och ner gångar helt enkelt.
pussy'


helvete!

nu har de gått ännu en måndag och den gick väl ganska smidigt.
hmm, skulle ha pratat med adde idag men nej. först så var de karin som förhindra de när hon sagt att de var okej att jag pratade med adde i typ fem min, men sen när man väl ska göra de så nää, du ska va på lektion-.- sen så kunde inte adde avvara lite tid till att snacka... blir så leds på de.
men imorn MÅSTE jag prata med honom, inga tvivel om de, frågan är bara när för vi ska vara i hellas hela dagen och orgentera, tror de får bli på lunchen.
nåja, jag håller på att titta på sex and the city nu och har gjort d för ett tag nu(a)

höhö, skulle ha avslutat detta inlägg för typ två tim sen(a)


skriver imorn


Puss


seg dag, elr. vad-.-

idag har jag gjort naaada! så jäkla trålig dag de har varit.
hela dagen har segat och de blev ingen match idag, orkar inte förklara vfr.
sen har jag kollat tv, suttit här vid datorn, hmm inte så mkt annat.

fan vad jag är nervös. jag ska prata med adde imorn om en grej och de är inte lätt. jag kan inte skriva om vad här på bloggen, även om jag vet på ett ungefär vilka som besöker min blogg så vill jag inte skriva de och riskera en del grejor.
jag är rädd, elr. jättenervös, liksom så jag har ont i magen. skitjobbigt. nästan så att jag gråter men jag vet inte vfr. det är tur att jag har mina vänner till stöd, dom finns alltid där, när man än behöver dom, oavsett vad dom gör så kmr dom alltid, elr. lyssnar alltid<3<3
älskar er mina tre änglar Josefine, Maggie och Lisa<3<3
forever we. livet ut<3

hejsan hoppsan!

ja, igår då var de skola till två typ, fast de enda jag gjorde var att sitta och jobba på tekniken med jennifer och vi han klart:D yääy! vår modell av vårt trädhus blev riktigt bra!:D
efter var de hem en timma sen in till stan igen och möta lisa och sen möta josse, henke, carin och ellinor! vi var på rix men de var inte särskilt kul, the voice är så mkt roligare:D  men de var kul att umgås med dom i alla fall, elr ja, henke dåra han skulle reta mig hela kvällen-.- suck.
sen var man väl hemma vid halv tolv elr. nåt och var helt slut så de blev till att sova direkt:P
idag har jag bara solat:D måste ju bättra på solbrännan så den inte försvinner:D höhö(a) ikväll ska vi ha gäster så inget åkande ikväll någonstans:)
imorn ska de bli kul för då ska jag på match med josse och henke, men antar att jag kmr träffa på annat folk som man känner:P men berättar mer imorn om de elr. så skriver jag på mändag:D

Pussy!

torsdag

idag har dagen vart, hmm jag vet inte riktgt. började med att repa in för skolavslutningen i en halv timme med musikläraren. sen var de musiklektion med klassen i två tim. sen var svenska i två tim då vi såg på dracula. inte särskilt bra film, hade sett den tidigare också. sen var de hem och städa.
och förlåt Maggie för att jag drog sådär:)  kände mig lite dum där asså. älskar dig magge<3<3

och lisa, jag ville inte bråka med dig, jag var bara på så dåligt humör att de bara blev så, att jag slängde ur mig saker, de var inte meningen och du vet att jag bara vill dig väl och ditt bästa och att jag älskar dig<3
gumman du betyder allt och de vet du<3

Lisa, jag finns för dig

Lisa jag vet vad du känner, vad dy går igenom, jag vet hur det känns. du ska vet att jag alltid finns för dig, genom allt. du ska veta att jag alltid kmr till dig om du behöver mig, jag håller om dig i mörkret, jag lovar att va ditt ljus i mörkret, du betyder så otroligt mkt. jag gör vad som helst för dig. du har mig genom allt, genom mörkret. du är den som får mig att skratta hela tiden, oavsett om jag är ledsen elr. inte, du är mitt ljus och jag vill inte förlora dig, för hur ska jag klara mig? hur ska vi klara oss? du är en stor pusselbit, om du försvinner så är pusslet inte fulländat, det är tomt, ett hål. du har fått mig att vilja leva vidare när jag hade det som mörkast. du är solstrålen, du är unik, du är one of a kind. ingen är som du, ingen kan ersätta denna lisa, det är helt omöjligt.
därför ber jag dig att hålla ut, även om du är ledsen så snälla tänk på oss som finns där för dig, vi hjälper dig genom allt, inga tvivel om det. you'll be in my heart forever and ever no mather what<3<3<3
jag älskar dig Lisa<3 

dagen

okej, idag var de nationella i no kemi, asså de var lättare än vad jag trodde att de skulle vara, vilket var skönt, jag kunde svara på några frågor åtminstone:)
annars har de inte varit så mkt annat, maggie var i skolan idag, vilket var tråkigt:( men hon kmr imorn hoppas jag:)

har inte orkat

jag har inte orkat med att skriva i bloggen på sistone, totalslut.
hmm, i fredags var jag hemma och hela dagen igår var jag hemma men sen på kvällen så åkte jag till lisa^^ jag höll typ på att dö för jag skratta så mkt!:O asså min mage, fick så jäkla ont!:O de var nog för att jag hade haft så tråkigt i fredags och igår på dan, hade inte haft någonting alls att göra-.- så jäkla segt de va asså:P
ja, lisa och jag kom igår under fun med att vi typ har umgåts tillsammans dom typ tio senaste helgerna elr. nåt:O helt sjukt, helg på helg på helg:O:P men vi har haft kul!:D de är ett som är säkert! de går verkligen inte en ända helg utan att vi ses, de är helt sjukt men roligt är de!:D varje gång vi ses så skrattar vi så tror vi ska kissa på ossXD skitkul!:D
igår dåra, var de inte så mkt, vi titta på film och satt vid datorn, men skrattade så vi höll på att dö samtidigt:P liksom de första jag gjorde var att skratta i tjugo min för att lisa blev så rädd när jag plinga på (hon blir i och för sig alltid rädd) nåja, jag hade haft så tråkigt så jag typ skratta åt allting kändes de som:P sen så fick lisa för sig att jag typ härma filip, fast de gjorde jag också:O höhö, hon höll på att dööö:P
haha! när vi var påväg till konsum för att handla lite så när vi gick över övergångsstället så var de en motorcykel som stod längst fram och då gasa han på precis när vi gick över så vi typ höll på att skita på oss för att vi vart så rädda:OXD
sen när vi hade kommit över så hamna lisa på marken för hon skratta så mkt och det var precis vid en restaurang och då stirra alla på henne som om hon vore ett fån:P (fast hon såg lite ut som ett fån när hon satt där på marken:P) no affence lisa(a)
ja, vi hade helt enkelt skitkul!:D

får se när jag orkar skriva igen, elr. hinner!
puss'

vad ska jag skriva om?

jag har ingen aning om vad jag ska skriva just nuu....
det har inte hänt något dem senaste dagarna, bara vanliga skoldagar, idag så kom jag en timme försent till en lektion som skulle ha varit två tim men den var bara en timme så den slutade när jag kom till skolan-.- då åkte jag till sickla för att följa med josse och lämna in hennes mobil på lagning, sen så hann vi precis med kvarnholmenbussen:O vilket var tur för annars hade vi kommit försent-.-  
jaaa, vad finns de mer att säga? naada

Puss

gårdagens kväll:/

okej, nu ska jag skriva om vad som hände igår kväll, asså de hänger ihop med gårdagen men också en massa annat och så.
jo de var så att jag hade börjat att installera mig på den nya mobilen som jag har nu för tillfället tills min är lagad. jag kunde inte hitta mina kontakter, eller jag kom inte åt dom så jag blev bara så less på det. tillslut börja jag bara gråta, jag satt och grät i en halvtimme konstant, sedan börja de trappa av, asså jag satt väl och grät sammanlagt 45 min elr. nåt. jag kände att jag inte orkade mer, de blev för mycket, allting. asså jag känner fortfarande så, att jag inte orkar med någonting alls, att jag vill bara gråta och gråta och gråta. gråten liksom sitter i halsen hela tiden. och jag har ingen att prata med:/
tillslut så kom jag i säng vid halv tolv elr. nåt, sedan tog de ett tag att somna.  jag funderar på om jag ska gå till ungdom i gurra och prata med någon där. skulle behöva de för att lätta lite på trycket.


seg, igeeen...

ojojoj, vad jag är dålig på att uppdatera:O höhö(a) hmm, helgen dåra, ja nu har de varit en långhelg, fast jag tyckte att den inte var tillräckligt lång-.- men men, de gör man alltid:P i torsdags var jag helt och hållet ledig från skolan, vilket var skönt men jag var ist med amanda i skolan, vilekt var lite av en upplevelse, alla hennes kompisar var alla over me, fick typ inget andrum:O jag sprang och sprang men kom aldrig undan. btw så sitter jag en bit ifrån skärmen här så ta hänsyn för att jag inte stavar rätt, ser inte så jättebra(a) tillbaka till torsdagen! de var rätt så skoj ändå, okej inte så skoj när man skulle vara häst men men-.-
på kvällen så var jag med pappa och dom, vi var hos några kompisar och grillade, sedan så gick vi ner till majbrasan i gustavsberg. asså jag skulle ha varit med kompisar men de blev inget för ingen kunde-.-
på fredagen så var jag hemma på dagen men på kvällen efter middagen så åkte jag in till stan, till lisa^^ höh, då var de såhär att lisa, hon missade pendeln som hon skulle ha tagit hem från landet, så hon blev sen och då var jag hemma hos henne innan henne, så jag blev insläppt av hennes syrra och jag satt där i hennes rum och hade ingenting att göra -.- höhö, då tyckte jag att de var så stökigt att jag började städa och tillslut hade jag städat hela hennes rum förutom skrivbordet:P höhö, hon fick en smärre chock när hon kom hem:P haha! josses kommentar på de hela att jag kom hem till henne utan att hon var hemma och så och att jag städa var att "de är just fullt normalt..." haha!! tyckte den var skönXD
nåja, sen när lisa väl kom så hade vi som vanligt skitroligt:D
på lördagen var de hem som gällde för då skulle farmor komma till oss och äta middag. på söndagen vart de en runda till stan med lisa, josse och henke^^ höhö, vi hade kul, fast henke typ mobbade lisa hela tiden(a) jag var också lite retsam av mig(a)
sedan vid halv fem så åkte jag och lisa till trångsund och henke och josse åkte till henke^^ höhö, efter trångsund så var jag hemma halv nio(a) höhö, satt i slussen och vänta i typ en halvtimme på min buss-.- skiiitkul... not.
ja, idag dåra, har dagen varit bara dåligt typ, har haft en massa otur, inget annat känns de som-.-  först fick man sitta på bussen i 1 h 20 min som vanligtvis tar en halvtimme-.- sen så la mobilen av, så nu har jag ingen mobil-.- kmr väl få ha någon begangnad mobil tills min har blivit lagad-.- och jag har inte haft denna mobil i ens ett år-.-
sen så glömmer jag min ipod i skolan som jag inte är säker på ens att jag glömt i skåpet elr. någonstans i skolan:O  hmm, jag undrar vad som händer här näst-.-
nåja, jag hoppas på en bättre dag imorn då jag har nationella i matte:S vilket jag inte ser fram emot alls.
aja, skriver imorn om hur de gick och så!

Puss'

RSS 2.0